Triumph motoren

Triumph motoren

De keuze tussen Triumph motoren is de laatste tijd enorm. Het assortiment van Triumph motoren bestaat op het moment uit de Triumph Factory Custom, Rocket 3, Modern Classics, Adventure en de Roadsters. De Triumph Factory Custom motoren hebben de basis van een ouder model, echter zijn er een hoop nieuwe aanpassingen aangedaan en zijn de motoren voorzien van nieuwe technische snufjes. Daarnaast zijn deze motoren ook nog gelimiteerd in de opgave, hierdoor ben je verzekerd van een unieke motor. De Rocket 3 heeft twee modellen, de Rocket 3 R en de Rocket 3 GT. De Rocket 3-serie is uitgerust met ‘s werelds grootste motorinhoud voor een productiemotor, namelijk 2500cc. Hiermee levert het hoogste koppel van een productie motorfiets en een ongeëvenaarde acceleratie. De Modern classics serie is een serie die gebaseerd is op klassieke race motorfietsen, met de meest technische en geavanceerde specificaties. De Adventure serie wordt onderverdeeld in verschillende Tiger modellen.

Deze serie staat bekend om de goede prestatie op alle terreinen. De perfecte motor als je opzoek bent naar avontuur in het motorrijden maar ook nog lekker rond wilt touren op de openbare weg. De Tiger serie gaat van 850 cc tot en met 1200 cc. Door de geavanceerde technieken die op de motor gebouwd zijn is het mogelijk om op elk gewenst terrein veilig te rijden. Als laatste is er nog de Roadster serie van Triumph. Deze serie wordt vooral geproduceerd voor de sport motorliefhebbers. Een combinatie van hoog koppel, een bruut geluid en unieke prestaties maakt dat het een iconische motor is. De motorinhoud van de Roadster serie varieert tussen de 660 cc en de 1050 cc. Bij alle motoren van Triumph is het mogelijk om de motor geheel naar eigen smaak samen te stellen. Van de kleur tot aan de kapjes rondom de spiegels, alles is mogelijk.

Oudere modellen

Er zijn weinig merken die modellen produceren die zijn gebaseerd op oudere modellen. Naast de historische en offroad modellen heeft Triumph ook een aanzienlijk aandeel in de Moto2. Dit is een wegraceklassen waarin er wordt gestreden om de wereldtitel in het FIM. Triumph is een van de leveranciers van motoren in deze race. Doordat Triumph in verschillende categorieën motoren produceert hebben ze veel ervaring in het bouwen van verschillende motoren. Hierdoor is Triumph in staat om de optimale balans tussen verschillende type motoren te verkopen

MEER ARTIKELEN

Triumph TR3

Motor onderhoud

Dealers